• Lorem ipsum

Betaalmethoden

Voor het voldoen van de betaling kun je bij ons op dit moment kiezen voor iDeal, PayPal en achteraf betalen (AfterPay) of Zelf overboeken.

 

Betalen via iDeal

iDeal is gebaseerd op internetbankieren. Dit is beschikbaar wanneer je rekeninghouder bent bij een Nederlandse bank. Dit betekent dat je kan afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je bank. De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pin-betaling. Wanneer je met iDeal betaalt, krijgen wij je betaling direct binnen.

Hoe werkt iDeal?

Je plaatst een bestelling bij healthyheads.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Betaling zelf overboeken

Indien je wilt betalen d.m.v. zelf overboeken, vermeld dan in de omschrijving van de betaling uitsluitend de gegeven transactiecode. Dit is van cruciaal belang om je bestelling en betaling aan elkaar te kunnen koppelen. Controleer goed of je de transactiecode correct hebt overgenomen, anders wordt je betaling door ons systeem niet herkend en kan je bestelling niet verzonden worden. Indien je hierover vragen hebt neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Betalen via PayPal

PayPal is een veilige en eenvoudige manier om online (internationale) betalingen uit te voeren. Bij PayPal open je een digitale betaalrekening waarop je geld kunt storten. Op het moment dat je online een betaling wilt voldoen, kun je met je e-mailadres inloggen in je PayPal-account en het bedrag overmaken.

 

Achteraf betalen met Klarna

Kies je voor achteraf betalen via Klarna? Dan hoef je jouw bestelling niet meteen op het moment van bestellen te betalen. Wij versturen het product ook als je nog niet betaald hebt. Op het moment dat jouw bestelling door ons is verzonden, ontvang je van Klarna een e-mail met daarin de factuur (en betaalgegevens). Klarna is het bedrijf dat onze achterafbetalingen verwerkt. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de factuur te betalen.