• Lorem ipsum

“Wij mensen houden van huisdieren. En huisdieren houden van ons. Honden en katten zijn al sinds jaar en dag onze trouwste vriend. Ze zijn er voor ons, in goede en slechte tijden. Daarom verdienen ze niets meer dan het beste. Liefde, verzorging en bescherming. Zorg voor elkaar.”

Joey, Founder Healthy Heads

 

Het ontstaan van Healthy Heads

Healthy Heads is in 2019, zoals vele bedrijven, ontstaan uit een probleem. “Onze hond Max kreeg op 5-jarige leeftijd last van artrose. Diverse behandelingen en medicatie hadden helaas weinig effect. Duizenden euro’s verder, besloten we na een jaar de behandelingen te stoppen.” Maar Joey legde zich er niet bij neer. In zijn zoektocht naar een oplossing voor Max kwam hij in 2018 uit in de wereld van natuurlijke supplementen. “Mensen met artrose gebruiken vaak glucosamine of groenlipmossel om de pijn te verminderen. Waarom is dit er nog niet voor dieren?” Na grondig onderzoek in samenwerking met experts ontwikkelden we in een jaar tijd het ultieme recept om artrose bij honden te verlichten én te voorkomen. Healthy Heads Complete Support + was geboren.

Supplementen voor honden en katten

Inmiddels bestaat ons assortiment aan 100% natuurlijke supplementen uit ruim 10 producten. Met unieke formules bieden we voor de meest voorkomende problemen bij honden en katten een oplossing. Healthy Heads zorgt voor gezonde en gelukkige huisdieren. Met onze ervaring en kennis van supplementen voor honden en katten hebben wij al duizenden dierenvrienden geholpen. Dit geeft ons zoveel vertrouwen in onze producten dat bij ons geldt: ervaar je geen effect? Dan krijg je je geld terug!


Waarom dierenvrienden op ons vertrouwen:

✓   Al onze supplementen zijn 100% natuurlijk
✓   Al onze supplementen zijn vrij van chemicaliën
✓   Unieke formules zonder overbodige vulmiddelen
✓   Bewezen effectief. Geen effect = geld terug!Dus. Welke klacht bij je hond of kat gaan we verhelpen? Of waartegen gaan we hem preventief beschermen? Ontdek onze supplementen en neem voor vragen of advies contact met ons op. Houd je huisdier in gouden conditie! Met Healthy Heads lukt het.