• Lorem ipsum

Honden

Goede voeding is de basis voor een gezonde en gelukkige hond! Soms kan het alleen voorkomen dat je hond hier niet genoeg aan heeft. De aanvullende voeding van Healthy Heads is in dit geval de oplossing!

Honden

In Nederland hebben maar liefst 1,5 miljoen honden een fijn plekje bij hun baasje. Hiermee is de hond, op katten na, het populairste huisdier. En dat is natuurlijk niet zo gek. Een hond is tegenwoordig veel meer dan alleen een huisdier. Een hond is voor veel mensen hun beste vriend, een speelkameraadje en een zielsverwant. En voor alle teamleden van Healthy Heads geldt dit niet anders. We hebben hart voor onze trouwe viervoeters en willen daarom alleen het beste voor ze.

Hondenbrokken

Een gezonde en gelukkige hond, dat is wat we allemaal wel willen. Maar we vergeten soms welke invloed we hier zelf op hebben. Het geven van goede voeding is namelijk dé basis voor een gezonde hond. Dit start al op het moment dat je hond nog een puppy is. Veel bekende A-merken bevatten maar weinig natuurlijke ingrediënten. Kijk zelf maar eens goed naar de samenstelling van het product op de verpakking. Onze brokken van Healthy Heads zitten boordevol écht vlees, vis en andere 100% natuurlijke ingrediënten. Wij staan voor gezonden, natuurlijke hondenbrokken tegen een eerlijke prijs. Verantwoorde voeding voor dier en natuur. Ons assortiment bestaat uit verschillende type brokken met ieder hun eigen specifieke eigenschappen. Zo hebben wij een brok voor volwassen honden, puppy's en honden op leeftijd.

Hondensnacks

Je wilt je trouwe vriend natuurlijk zo nu en dan verwennen met lekkere snacks en koekjes. Maar ook hiervoor geldt; zorg dat ze voedzaam zijn. Er zijn vele verschillende soorten snacks te verkrijgen, maar helaas zijn deze niet allemaal even gezond en voedzaam. Kijk daarom goed naar de voedingswaarde van de snacks, zodat deze bijdragen aan de algehele gezondheid van je hond en aan de huid en vacht. De natuurlijke snacks van Healthy Heads zijn hiervoor heel goed geschikt. Healthy Heads Fish Treats zit boordevol voedingstoffen en is een gezonde keuze als snack of traktatie voor je hond.

Supplementen

Goede voeding is de basis voor een gezonde en gelukkige hond! Soms kan het alleen voorkomen dat je hond hier niet genoeg aan heeft. De aanvullende voeding van Healthy Heads is in dit geval de oplossing! Onze supplementen zijn een aanvulling op reguliere voeding en bieden ondersteuning voor de algehele gezondheid of juist voor specifieke klachten. Zo bieden wij een oplossing voor onder andere gewrichtsproblemen (artrose), huidongemakken, een slechte vacht of voor een betere weerstand. Dit zijn de meest voorkomende klachten bij honden. En ze komen helaas vaker voor dan je zou denken. Door preventief de juiste verzorging te geven, kunnen er veel problemen voorkomen worden. Kijk daarom snel naar ons assortiment honden supplementen en houd jouw hond gezond en sterk!

Hond artrose

Artrose is een pijnlijke ontsteking door slijtage in de gewrichten. Indien je hond (opkomende) artrose heeft, zal dit opvallen doordat bewegen steeds moeilijker gaat. Bij vergevorderde artrose ervaart je hond ook erge pijn. Maar liefst één op de vijf honden heeft last van artrose. Dit zijn in Nederland dus al ruim 300.000! En dan hebben we het niet eens over opkomende artrose bij honden. Dit wordt meestal niet eens opgemerkt. Een hond is namelijk een sterk dier en zal niet snel laten zien dat hij pijn heeft.

Complete support bij artrose

Healthy Heads biedt dé oplossing voor honden met artrose of om artrose preventief te voorkomen. Wij hebben namelijk speciaal voor gewrichtsproblemen Healthy Heads Complete Support + ontwikkelt. Een unieke mix met natuurlijke ingrediënten, samengesteld uit Glucosamine, Chrondroïtine, MSM, Hyaluronzuur, Vitamine C en als hoofdbestanddeel Groenlipmossel. Groenlipmossel bevat unieke Omega 3-vetzuren en bouwstenen voor de gewrichten, botten en het kraakbeen. Geschikt voor honden op leeftijd, honden met overgewicht, honden met gewrichtsproblemen (artrose), drachtige honden, sport- en werkhonden en puppy's in de groei.

Hondenvacht verzorging

Hondenvacht verzorging is een essentieel onderdeel van de basisverzorging van je hond. Als baasje heb je hierin een grote rol. Waar katten dagelijks de helft van hun wakkere tijd besteden aan het verzorgen van hun vacht, is dit bij honden minder het geval. Toch is een goede vachtverzorging voor honden niet minder belangrijk. Als je namelijk regelmatig en goed de vacht van je hond verzorgt, loopt hij er niet alleen stralend bij, maar blijft hij ook gezond! Bijkomend voordeel bij een regelmatige verzorging is dat je vertrouwd raakt met het lichaam van je hond. Wanneer er iets niet helemaal pluis voelt, dan zal je dit onmiddellijk ontdekken. Ook zal de band met je hond sterk toenemen, hij waardeert het namelijk enorm wat je allemaal voor hem doet.

Perfect Coat en visolie supplementen voor een stralende vacht

Gebruik van supplementen ter ondersteuning van de algehele gezondheid of specifieke problemen is bij mensen niet vreemd. Steeds meer mensen ontdekken ook de voordelen van supplementen voor hun huisdier. Door te kiezen voor aanvullend diervoeder kun je veelvoorkomende huid- en vachtproblemen voorkomen. Om de huid en vacht van je trouwe viervoeter te verbeteren kun je dagelijks visolie aan zijn voer toevoegen. Door deze superfood dagelijks aan de voeding van je hond toe te voegen voorkom je nare huidaandoeningen zoals eczeem, roos, huiduitslag en atopische dermatitis. Daarnaast hydrateert het de huid en vermindert het ruien. Visolieis rijk aan essentiële Omega-3 vetzuren en is een 100% natuurproduct. Kies voor de toediening van visolie wanneer je de conditie van de huid en vacht van je hond wilt verbeteren of consolideren.

Geef je hond Biotine, Zink en Methionine. Feit is namelijk dat deze vitamines een positieve invloed hebben op de conditie en gezondheid van een hondenvacht. Healthy Heads heeft deze unieke mix gecombineerd in het product Healthy Heads Perfect Coat. Dit aanvullend diervoeder is de ideale vachtverzorging voor je hond. 100% natuurlijk en volledig vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen.

Hond maag- en darmklachten

Maag- en darmproblemen bij honden - zoals braken, constipatie of diarree - zijn een van de meest voorkomende redenen van een bezoek aan de dierenarts. Er kunnen verschillende oorzaken schuilen achter maag- en darmklachten. Bijvoorbeeld door een lage weerstand of een slecht afweersysteem. Healthy Heads Golden Resistance is een natuurproduct samengesteld uit een unieke kruidenmix die het lichaam van de hond optimaal reinigt. Deze hondenbrokken bevorderen een gezonde maag- en darmflora. Het verhoogt de weerstand significant, activeert het afweersysteem en bevordert een gezonde spijsvertering.

Hond wormen

Wormen kunnen je hond ziek maken en sommige wormen kunnen zelfs ook aan mensen worden overgedragen. Veel mensen geven hun hond periodiek een wormenkuur. Een dergelijke wormenkuur bevat vaak chemische ingrediënten. Healthy Heads Golden Resistance biedt hiervoor een natuurlijk alternatief. Met het dagelijks voeren van Golden Resitance voorkom je op natuurlijke wijze preventief wormen bij je hond. De unieke kruidenmix zorgt ervoor dat wormen natuurlijk worden afgedreven.